5 lucruri esentiale pe care trebuie sa le faci inainte de a te imbarca in avion

Experienta unui zbor cu avionul ar trebui sa fie una placuta, dar pentru ca exista atat de multe situatii neprevazute ce pot aparea, s-ar putea sa se transforme intr-un ghem de stres, agitatie si nemultumire. Organizarea este cheia acestei solutii, iar urmatoarele lucruri te pot ajuta sa ai parte de un zbor fara griji.

1. Atentie cum iti faci bagajele

Multe companii aeriene au instituit limite stricte de dimensiuni pentru bagaje, care sunt aplicate cu strictete de catre agentii din aeroporturi, cu ochi de vultur. De aceea, iti recomandam sa verifici acasa dimensiunile bagajelor si sa te asiguri ca respecti limitele impuse de compania aeriana.

2. Ce gadgeturi iei cu tine

Telefonul: ok. Laptopul: desigur. Tableta: poate. Camera foto: absolut. Incarcator de rezerva: Of, chiar asa. Cei care calatoresc cu avionul pot descoperi ca au mai multe gadgeturi ca oricine. Din fericire, exista cutii de organizare pentru a mentine toate dispozitivele si cablurile la indemana si gata pentru ecranizarea securitatii.

3. Purtati haine confortabile

Setarile climatice ale cabinelor de avion par sa migreze de la spatii foarte reci pana la spatii infierbantate. De aceea, ar trebui sa te imbraci pentru orice situatie – fie cald sau frig. Alege haine lejere, in straturi, pentru a putea sa te dezbraci sau sa te imbraci in functie de cum este temperatura la inaltime.

4. Ai grija de gatul tau

Pare ca cele mai multe companii aeriene introduc locuri de autocar, cu minima ergonomie. Din fericire, iti ramane tehnologia pernei de calatorie care nu a fost niciodata mai utila. Este timpul sa investeti si tu intr-o perna de calatorie de calitate, care sa aiba grija de gatul tau si sa-ti permita sa te odihnesti in avion.

5. Parcheaza ca un profesionist

Daca vrei sa scapi de stresul parcarii la aeroport sau de grija transportului prin intermediari pana la aeroport, alege serviciile unei parcari private. Aceasta iti ofera o multime de beneficii: tarife acceptabile, proximitate fata de aeroport, flexibilitate 24/ 7 si mai ales securitate sporita pentru masina ta. Parcarea la aeroport inseamna confort sporit atunci cand calatoresti cu avionul, pentru ca atat la dus cat si la intors poti face trecerea avion – masina respectiv masina – avion in doar cateva minute, cu minim de efort. Eviti timpi pierduti. Eviti sa apelezi la alte persoane si sa depinzi de seriozitatea lor. Prin urmare, nu uita: parcheaza intr-un complex privat chiar langa aeroport. 2 minute – atat este timpul necesar de a ajunge din parcarea noastra la aeroport.

Retine aceste sfaturi si calatoria ta va fi una mult mai placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *