Cauti parcare pe termen lung la Aeroportul Otopeni?

De multe ori, parcarile de langa aeroporturi sunt preferate de cei care lipsesc din tara pentru un sejur, un weekend sau cateva zile petrecute peste hotare, cu scop turistic sau pentru business. De aceea, uneori sa gasesti un loc de parcare pe termen lung fix langa Aeroportul Otopeni se poate dovedi un lucru destul de dificil sau foarte costisitor.

Noi insa va putem ajuta cu un loc de parcare pe termen lung, la doar 2 minute de Aeroportul Otopeni, la preturi minime. Acest lucru este posibil datorita numarului mare de locuri de parcare de care dispunem. La noi, parcarea pe termen lung nu este niciodata o problema. Ne puteti contacta pentru a ne comunica detalii despre durata in care veti lipsi din tara si va vom comunica exact care este procedura si pretul aferent de parcare.

V-ati gandit sa gasiti o solutie rapida de a ajunge la aeroport cu masina personala si sa o puteti lasa intr-o parcare securizata? Felicitari. Aceasta practica este foarte cunoscuta in strainatate si in ultimii ani a luat amploare inclusiv in Romania. Este bine ca puteti beneficia de servicii de parcare la standarde europene in Bucuresti.

Avantajele pe care le aduce parcarea intr-un spatiu securizat si non-stop supravegheat sunt vizibile. Masina proprie se va afla intr-un spatiu protejat pe toata durata cat veti lipsi din tara sau din oras. In plus, beneficiati de transfer gratuit parcare – aeroport, care dureaza doar 2 minute.

la intoarcerea in Aeroportul Otopeni, procedura este inversa, la fel de simpla si comoda. Veti afla masina in siguranta, exact asa cum ati lasat-o, pe locul de parcare ales. Veti putea ajunge rapid acasa cu masina personala.

De ce merita sa folositi o parcare pe termen lung?

– Va bucurati de maxim confort. Ajungeti rapid la aeroport si nu risipiti bani suplimentari. Nu apelati la intermediari, prieteni, cunostinte sau mijloace de transport in comun (ori private/ taxi). Ramaneti in control si intreaga calatorie depinde doar de dumneavoastra.

– Preturi avantajoase. Contrar aparentelor, parcarea in proximitatea aeroportului Otopeni nu este foarte costisitoare. Gandit ca un raport calitate – pret sau beneficii – pret, veti descoperi ca este avantajos sa alegeti serviciile unei parcari Otopeni decat sa ganditi alte metode mai complicate de transport.

– Masina dumneavoastra, in stare perfecta. Puteti pleca de pe Aeroportul Otopeni cu sentimentul clar ca masina dumneavoastra va fi in deplina siguranta.

Pentru a experimenta toate aceste avantaje pe cont propriu, contactati-ne azi pentru o rezervare. Vom fi bucurosi sa facem parte din planurile dumneavoastra de calatorie pentru urmatoarea perioada, ca si intermediari pentru un confort sporit de calatorie si paznici exigenti ai masinii dumneavoastra.

Un comentariu la „Cauti parcare pe termen lung la Aeroportul Otopeni?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *