Calatoresti cu ai tai copii? Parcheaza la doar 2 minute de aeroport

Sa calatoresti cu avionul impreuna cu cei mici este o adevarata aventura. Ei sunt energici, nu au rabdare, sunt curiosi, pun multe intrebari, vor sa-si ia multe jucarii sau culori in bagaje si au in general o rutina de somn. Cum unele zboruri pot fi la ore apitice pentru ei, este critic sa te gandesti dinainte ce poti face pentru ca toata calatoria sa ramana una comoda si placuta pentru toata familia, de la plecare si pana la sosire.

1. Rezervarea la avion

Cand calatoresti cu copiii este de preferat sa alegi pe cat posibil zboruri non-stop, decat zboruri de legatura. Prin acest lucru vei putea sa minimizezi desconfortul creat de presiunea aerului la decolare si coborare. In plus, la zborurile fara schimb va trebui sa sortati bagajele doar la inceput si la final. Evitati riscuri de intarziere, ceea ce ii poate obosi, plictisi si frustra pe cei mici. Evitati sa zburati la orele de varf. O idee buna ar fi sa calatoriti noaptea, cand cei mici dormi si zborurile tind sa fie mai goale. In aceste situatii o parcare aflata in imediata apropiere a aeroportului se poate dovedi esentiala. De exemplu, din parcarea noastra pana la aeroport faceti doar 2 minute. Acest lucru inseamna minim efort pentru copiii mici, care ar putea fi transportati chiar si in brate, fara sa-i treziti.

2. Bagaje lejere

Vei avea maini micute de tinut din cand in cand, gentile de calatorie ale copiilor si alte accesorii necesare, asa ca ar trebui sa te asiguri ca impachetati bagaje comode si usoare, pe care le puteti trasporta cu usurinta.

Copiii vor avea nevoie de un rucsac, iar geanta ta ar trebui sa contina o trusa de urgenta, gustari, gadgeturi si haine de rezerva. Nu ai nevoie de altceva.

Daca ai copii mici care se plictisesc usor, poti sa strecori in bagaj cadouri surpriza pe care sa le scoti in timpul zborului.

3. Parcheaza la doar 2 minute de aeroport

Acesta este unul din cele mai bune lucruri pe care poti sa le faci atunci cand calatoresti cu avionul, impreuna cu cei mici. Parcarea la aeroport este utila pentru oricine calatoreste cu avionul, dar mai ales pentru cei cu copii. Confortul si timpii redusi de transfer parcare – aeroport sunt cele mai intemeiate motive. In plus, masina va ramane in siguranta, iar la intoarcere, indiferent de ora, va puteti indrepta cu cei mici la parcare pentru a prelua masina imediat.

Foloseste-te de aceste sfaturi si avem incredere ca vei avea parte de o aventura de calatorie minunata alaturi de cei mici.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *